Stuen er måske det vigtigste rum i huset. Det er her, familien samles om aften, når de skal se film eller hygge med et godt spil. Det er også her, man sidder, når man har venner på besøg. Stuen er altså et meget vigtigt rum, og derfor er det også vigtigt, at du gør noget for at få en flot stue.

Kan du lide dine vægge?

Det er for det første vigtigt, at du kan lide dine vægge i stuen. Væggene fylder nemlig meget, og hvis man ikke synes, at man har pæne vægge, så er det svært at synes, man har en pæn stue. Det kan være, det er på tide at gøre noget ved det? Hvis du f.eks. har noget tapet, som du ikke kan lide, så kan du med fordel bruge en smart tapetafdamper til at tage det af. Så kan du få nyt tapet, som du godt kan lide.

Kan du lide dine møbler?

Det er klart, at du også skal have nogle møbler, du kan lide. Det er klart, at man skal have en sofa i en stue. Hvis man har en større stue, så er det nok også meget almindeligt, at man har et spisebord derinde. Det er dog også vigtigt, at du sørger for at have nogle andre møbler eller ting, der skaber lidt hyggestemning. Dette kunne f.eks. være en flot gulvlampe, som jo også er et praktisk køb.

Kan du lide dit gulv?

Det er også vigtigt, at man godt kan lide sit gulv i stuen, da det også fylder meget. Det kan være, du enten skal have lagt trægulv, have slebet det du har eller noget helt tredje. Der er meget forskellige gulv, man kan vælge mellem, så du må tænke dig godt om, inden du tager det endelig valg.