Har du brug for nye medarbejdere? Uanset om du har brug for en gårdmand, handymand, gartner eller noget helt fjerde, så kan Ejendomsservice hjælpe dig med at komme i kontakt med de rette fagpersoner. Virksomheden er bindeleddet mellem firmaer samt medarbejdere og kan dermed finde nogen, som kan leve op til dine forventninger. På denne måde skal du ikke selv stå for samtaler og lignende. Tag kontakt til Ejendomsservice hvis du gerne vil i kontakt med nogle dygtige medarbejdere.

Dette kan Ejendomsservice hjælpe dig med 

Det er typisk firmaer der kontakter Ejendomsservice, da de har brug for hjælp til forskellige arbejdsopgaver i bl.a. boligkomplekser eller erhvervsmæssige sammenhænge. I boligkomplekser er det typisk hjælp til vedligeholdelse af både indvendige og udvendige arealer. Det kan f.eks. være en vicevært. Indenfor erhvervsmæssige områder er det typisk rengøring til indenfor eller vedligeholdelse af udvendige arealer som at slå græs, passe planter eller sørger for at parkeringspladsen ser ryddet og pæn ud. 

Få en god snak om mulighederne

Ejendomsservice starter altid med at få en god snak med firmaerne for at høre om der skal være tale om et samarbejde eller ej. Det er altid en god ide at høre hvad firmaet har brug for. På denne måde kan Ejendomsservice hurtigt få en fornemmelse af om de kan matche dette behov. Ejendomsservice hjælper gerne med at skræddersy en plan så den passer til den enkelte kunde. På denne måde kan virksomheden heller ikke på forhånd sige hvad et samarbejde vil koste. Det kommer an på behovet samt hvilken ydelse der er brug for. 

Ejendomsservice har fået mange gode anmeldelser fra deres kunder, så derfor skal du ikke tvivle på at kontakte dem. Du har altid lov til at takke nej hvis de ikke kan matche dit behov.