+45 42 67 90 11 mail@seo-esbjerg.dk

Webshop

WEBSHOP – fantastisk e-butik

Uanset om I sælger til private eller virksomheder, er en webshop en yderst effektiv salgskanal. Ikke kun fordi e-butikken kan holde åbent 24 timer i døgnet, 365 dage om året, men lige så meget fordi en webshop ikke er begrænset af geografiske afstande.

Hos Reklamebureau SEO Esbjerg har vi udviklet en effektiv, flot og brugervenlig webshop, som er velegnet til både B2C og B2B-salg. Vores webshop er udviklet, så det er nemt for selv den uerfarne Internetbruger at vedligeholde e-butikken med opdateringer, nye produkter, priser og tilbud.

Webshoppen har alt, hvad man kan tænke sig af en online webshop. Et komplekst varekatalog, hvor samme vare kan optræde under flere forskellige kategorier, mulighed for specielle tilbud som f.eks. præsenteres på forsiden eller på alle sider, brugerprofiler, redige af varekatalog via webinterface, mulighed for kreditkortbetaling med bl.a. Dankort, Visakort og Mastercard samt avanceret statistikfunktion. Kort sagt: Vores webshop vil tilfredsstille selv den mest krævende og kræsne virksomhed.

En shop fra Reklamebureau SEO Esbjerg kan tilpasses til kundens eksisterende design, så oplevelsen af websitet fremstår som en helhed, i modsætning til mange af de løsninger, vore konkurrenter tilbyder. Det er Webshop og E-handel når det er bedst!

EN FUNKTIONEL OG SOLID WEBSHOP INDEHOLDER

Domænenavn

Domæne er altid inkluderet i vores priser.

Ubegrænset produkter

Ingen begrænsninger på oprettelse af produkter.

Lagerstyring

Du har altid overblikket over dit lager med vores lagermodul.

Betalingsmodul

Mulighed for betaling med alle former for betalingskort.

Ubegrænset trafik

Vi har ingen restriktioner på trafikken på din webshop.

Lynhurtig support

Altid lynhurtig support både via ticket modul, mail og telefon.

Sikret tilfredshed

Vi afslutter ikke din ordre, førend du er 100% tilfreds

Opdateringer

Vi sikrer at din webshop altid fungerer med de nyeste opdateringer!