+45 42 67 90 11 mail@seo-esbjerg.dk

Søgeordsanalyse

Vores SEO-rapport giver dig overblikket

Søgeordsanalyse – Vil I have overblik over forbedringer til Jeres hjemmeside? Så bør I bestille en SEO-analyse, hvor I får indsigt i de forskellige punkter som kan optimeres på Jeres webside. – Selv små fejl kan påvirkede hjemmesidens placering i søgemaskinerne, og derfor er det vigtigt med et professionelt overblik.

Hvad skal I bruge en SEO-Analyse til?

Efter vi har leveret SEO-rapporten til Jer vil I have overblikket, og I kan kontakte Jeres programmør eller få os til at rette fejlene. Det kan være svært at overskue alle problemstillingerne internt i firmaet, og det er derfor vigtigt med et professionelt firma, som kan få sat fokus på kritikpunkterne.

Hvad består vores SEO-Analyse af?:

Linkanalyse
– Indekseringsproblemer
– Gennemgang af kode
– Tekstoptimering
– Duplicate Conent
– Hjemmesidens opbygning (arkitektur)
– URL struktur
– Placeringsanalyse
– Identificering af andre problemer
– Konklusion af hele SEO-analysen

Til hvert punkt i SEO-rapporten finder du også en beskrivelse af området, så du selv med lidt erfaring forstår forbedringerne som skal laves. Efter implementeringen af SEO forbedringerne vil vi komme feedback på, om det er gjort helt efter bogen.

Priser på vores SEO-rapport:

Som udgangspunkt har vi tre forskellige prislejer, hvor to af dem inkluderer analyse af én eller tre konkurrenter. Alle vores almindelige SEO-rapporter indeholder dog de punkterne, som du kunne læse foroven.

Derudover tilbyder vi at sammenligne dig med én eller tre af dine konkurrenter.

Skal vi hjælpe dig helt i mål efter SEO-analysen?

Langt de fleste af vores kunder vælger at forsætte med et længerevarende samarbejde efter levering af SEO-rapport, da rapporten kun er første trin på rette vej. Markedet for SEO ændrer sig hele tiden, og derfor skal man sørge for at have et online marketing bureau ved sin side.

Kontakt os og hør nære om SEO-Analyse og SEO-Rapport.