+45 42 67 90 11 mail@seo-esbjerg.dk

SKAL VI SAMARBEJDE?

Søgemaskineoptimering er en proces, der ofte tager flere måneder, før din hjemmeside er på side 1 i Google

Søgemaskineoptimering er en proces, der ofte tager flere måneder, før din hjemmeside er på side 1 i Google. Det er en langtidsinvestering, som meget vel kan flytte din virksomhed fra at kæmpe for overlevelse til at skabe et fornuftigt overskud.

Hvis du har brug for øjeblikkelige resultater, så anbefaler vi, at du samtidig benytter Google Adwords, hvor du betaler for hvert klik til din hjemmeside.

Vil du derudover sikre, at du konsekvent dukker op i søgeresultaterne for de rigtige søgeord og uden en pris, der stiger for hvert klik, så kan SEO gøre en stor forskel.

 

Mød Lone i videoen herunder – Lone er en af de kompente marketingsfolk i vil møde hvis i siger ja til at give en kom kaffe

Vi samarbejder med klienter, der har

1. En aktiv og sund virksomhed

Vores tjenester er for nye og etablerede virksomheder, der ønsker at bevæge sig hurtigere og meget længere. Vi arbejder ikke med:

– Kasino- og gambling-sider

– Sider med voksenindhold

2. Et stabilt flow af kunder

Dette betyder, at du har trafik og laver salg allerede. Du kører reklamer, du markedsfører, og du sælger dine tjenester. Du behøver ikke at være et kendt navn. Du skal bare være TIL STEDE på dit marked.

3. Et godt, solidt produkt og et godt ry

Alt, hvad vi laver sammen, vil ikke kun bringe dig flere salg og mere overskud, men vi vil gøre det på en måde, der giver en MASSIV kundekreds på dit marked.

Det var alle vores krav! Hvis du ønsker at høre mere om et samarbejde med os, så vil vi bede dig udfylde nedenstående formular.

Bare rolig, det er enkelt og diskret. Vi har bare brug for at vide, hvad du sælger, hvad du gerne vil opnå og så videre… Herefter vil vi gennemgå dine mål, dine idéer og så videre. Herefter vil vi lave en tilpasset plan for, hvordan vi kan skaffe resultater for din virksomhed. Det første opkald vil vare mellem 45 og 60 minutter.