+45 42 67 90 11 mail@seo-esbjerg.dk

SEO

SEO handler om at blive set. Vi hjælper dig til øget trafik og konverteringer. SEO er en forkortelse for Search Engine Optimization, eller på dansk: Søgemaskineoptimering. SEO er den tekniske metode, der laves on-page og off-page af jeres hjemmeside for at gøres jer mere synlig i søgemaskinernes organiske søgeresultat.
Kontakt os
Hvordan får vi jeres hjemmeside frem i søgeresultaterne?
Vi har over 300 websites vi bruger til at eksperimentere med den danske version af Google for at se hvad der virker og hvad der ikke gør. Vi bruger hvad vi lærer til at få vores samarbejdspartnere websites til toppen af DK søgemaskinerne.

On-Site SEO

Vi optimere jeres hjemmeside til at indeholde de elementer Google DK kigger på når de gennemgår siden med deres algoritmer.

Link Building

Vi skaber links til jeres hjemmeside fra troværdige kilder på en meget specifik måde for at få Google til at tildele jer autoritet.

Konvertering

At få besøgende er nyttesløs hvis de ikke bliver til kunder. Vi forbedre hjemmesiden til at konvertere besøgende til betalende kunder.

Søgeordsanalysen

Hvornår har du sidst kigget på dine søgeord? En søgeordsanalyse viser dig hvad dine potentielle kunder søger efter. Søgeordsanalysen er måske det vigtigste i hele din SEO arbejdet. Men hvad er Søgeordsanalysen og hvad kan den ? Læs mere

Hvilke problemer kan vi løse for jer?

 “Vi får ikke nok af de rigtige besøgende til vores website…” 

Der er folk der søger efter jeres produkter eller service online. I vil have dem til at opdage jeres virksomhed. Vi kan hjælpe med at finde ud af hvad folk søger efter og få jeres forretning til at ligge først i Google DK for disse søgeord.

SEO Esbjerg handler om at få resultater

SEO Esbjerg handler om at få resultater. Vi går op i at vores kunder skal kunne gennemskue hvad vi betyder for deres virksomheds omsætning.

Indholdet på jeres hjemmeside er noget af det vigtigste element på en hjemmeside idag, når det kommer til SEO. Det er essentielt, at jeres søgeord, i ønsker der skal skabe trafik på siden, bliver pænt benyttet på websitet, men samtidig bliver sat op på en effektiv og sammenhængende måde. Indenfor SEO idag, udgør teksten nemlig en væsentlig del af en hjemmeside og den bør være det bærende element på siden. Videoen overfor forklarer lidt!

“Vores website har besøgende men de bliver ikke til betalende kunder…”

Jeres hjemmeside har brug for at blive optimeret for at konvertere jeres ideelle besøgende bedre. At få besøgende betyder ikke altid mere forretning. De kunne komme for at undersøge markedet men ikke være parat til at bruge penge. Vores SEO og optimerings service vil sørge for at I får besøgende som er klar til at købe jeres produkt eller service og samtidige sørge for at jeres hjemmeside er sat op på den bedste måde..

Mød et par de kunder vi leverer SEO til

I vores branche møder vi mange spændende virksomheder. De har alle noget på hjertet og alle vil gerne findes i søgemaskinerne. Derfor er det vores fornemste opgave at sikre de bedste placeringer muligt!

Vores fokus

Vores fokus er på at levere et højere investeringsafkast til de virksomheder som vi arbejde sammen med end nogen anden konkurrent.

Specialiseret team

 

Vi er et lille højt specialiseret team som består af mig selv og to assistenter som arbejder fra udlandet. Vi er altid på forkant med udviklingen og hvilke ændringer Google implementerer.

 

“Vores nuværende SEO udbyder har ikke formået at få vores hjemmeside til tops…”

Der er mange forskellige strategier og niveauer inden for SEO-industrien. Det betyder ikke at SEO ikke virker for jer. Vi kan hjælpe jer med at planlægge og udføre en solid SEO strategi som der virker i dag og ud i fremtiden. Vi tester løbende vores metoder på over 300 hjemmesider og har succesfuld fået alle vores partnere til toppen af Google.

Vi har mere end 300 tilfredse SEO kunder

SEO Esbjerg handler om at få resultater

SEO Esbjerg handler om at få resultater. Vi går op i at vores kunder skal kunne gennemskue hvad vi betyder for deres virksomheds omsætning.

  • Hver måned vil vi sende en rapport som viser præcis hvordan jeres virksomhed ligger i søgeresultaterne
  • Info om hvor mange flere besøgende I har fået og hvad det har betydet for jeres virksomhed.
  • Hvilke søgeord der skal have ekstra opmærksomhed.
  • Fokus på mersalg af lignende produkter eller services.

Kontakt os

I er altid velkommen til helt uforpligtende at tage en dialog med os.
Kongensgade 49, 6700 Esbjerg
+45 42 67 90 11

Skriv til os