+45 42 67 90 11 mail@seo-esbjerg.dk

Ny Hjemmeside?

Lad os bygge din nye SEO venlige hjemmeside Esbjerg. Vi bygger Hjemmesider der giver SEO placeringer i TOP ✅. Vi går ikke på kompris med kvaliteten ✅. Vi bygger hjemmesiden i moderne responsivt webdesign og med fantastisk Google speed ✅.
Læs mereKontakt
Ny hjemmeside? Vi har bygget brugervenlige hjemmesider igennem 10 år nu!

Søgemaskinerne er blevet det sted i finder jeres kunder!

I et nutidigt digitalt samfund, er det blevet via internettet virksomheder finder sine nye kunder. Er jeres hjemmeside gearet til nutidens krav fra søgemaskinerne? I har måske behov for en ny? En nybygget hjemmeside ved os, er gennemtænkt i forhold til søgemaskiner og vil samtidig være bygget med fokus på brugervenlighed.

Tilpasset design

Hjemmesiden bliver designet i det man kalder “responsive design” og betyder din hjemmeside tilpasser sig på den enhed siden ses fra – f.eks. computer, mobiltelefon eller tablet.

Nem administration

Siden bliver bygget op i et CMS-system, som efterfølgende er nemt at anvende, når der skal ændres tekst eller andet.

Klargøring og opsæt

Vi klargør alt det tekniske og opsætter hjemmesiden så den er helt færdig. Ny SEO venlig hjemmeside i lækkert brugervenligt design!

Passioneret

Vores arbejde er vores passion. Vi brænder for at skabe et godt produkt til dig som vi er stolte af. Vi går efter at lave et målrettet produkt som appellerer til din målgruppe. En tilfreds kunde er vores drivkraft.

Hvordan ser det så ud når vi bygger jeres ny hjemmeside?

 

  • Du leverer indhold til siden – fotos og tekst
  • Du har allerede egen hjemmeside eller overflyttes
  • Frit valg af 3 designs
  • Flytning/oprettelse af domænenavn
  • Oprettelse og hosting
  • Inkl. 3 e-mail adresser
  • Uploades og igangsættes
  • Inkl. sikkerhedsopdateringer
  • Intro manual til administration af siden

Din SEO venlige hjemmeside er jeres ansigt udadtil

Din SEO venlige hjemmeside er et rigtig vigtigt redskab i dagligdagen. Flere og flere bruger “kun” internettet til at søge deres informationer inden der skal handles ind, findes leverandør eller købes direkte over nettet.

Derfor er det vigtigt at have det “rigtige look” på nettet, så dine potentielle kunder vælger dig – frem for din konkurrent.

Læs mere om SEO og dens betydning her.

SEO Venlighed skaber resultater

En SEO venlig hjemmeside, der er teknisk korrekt sat op med det korrekte antal søgeord der er udarbejdet gennem en søgeordsanalyse, er uden diskussion vejen til gode søgeresultater i Google.

Vi bygger Hjemmesider i WordPress

Vi bygger flotte og brugervenlige hjemmesider i alt fra enkle til store komplette hjemmeside løsninger i flotte og unikke designs. Da vi arbejder meget med søgemaskineoptimimering Esbjerg (SEO), indgår det naturligt i vores digitale strategier og implementering når vi designer jeres nye hjemmeside.

Klar kommunikation

Vores arbejdsproces er en tovejskommunikation imellem klienten og os. Det er essentielt for os at have dig ind over vores process, så vi i fælleskab opnår det bedste resultat. Dine behov er altid i fokus, så hvis du har en idé, vil vi rigtig gerne høre den.

Et stærkt team

Teamets kompetencer dækker alle aspekter, lige fra idégenerering til produktudvikling og alt ind imellem, for at skabe et succesfuld resultat. Vi er et team bestående af designere, front-end udviklere og kaffeelskende nørder. Vi har adgang til lige det der skal til for at løse opgaven.

Mød nogle af vores seneste kunder:

Hils på et par af de seneste kunder vi har designet hjemmesider for eller hjælper med søgemaskineoptimering. Vi har mere end 300 tilfredse kunder fordelt over hele Danmark. Og med 10 års erfaring i branchen, ved vi faktisk hvad vi taler om!

Kontakt os

Alle er velkommen til at kontakte os helt uforpligtende.

Kongensgade 49, 6700 Esbjerg

+45 42 67 90 11

Smid os en hilsen