+45 42 67 90 11 mail@seo-esbjerg.dk

Driver du din egen virksomhed med fokus på kunder i dit nærområde?

Lokal SEO – 3 grunde til at prioritere søgeoptimering. Driver du din egen virksomhed med fokus på kunder i dit nærområde? Så kan lokal Søgemaskineoptimering hjælpe dig med at få mere trafik til din hjemmeside og dermed flere kunder. Nedenfor kan du se nogle af de væsentligste årsager til, hvorfor et stigende antal virksomheder fokuserer på dette område.

Din virksomhed bliver synlig i Google Maps (Googles online korttjeneste)

Forestil dig, at du ejer det lokale pizzeria, og en kunde leder efter netop et sted, hvor han kan købe en pizza i dit område i Esbjerg. Efterhånden som smartphones og tablets er blevet mere udbredte, har kundernes søgemønster også ændret sig. Altså vil en kunde ofte finde sin telefon og åbne Google Maps eller Apple Maps, hvorefter han vil indtaste, hvad han leder efter, f.eks. ”Pizzeria Esbjerg”.

Hvis du ejer et pizzeria og ikke dukker op som en af søgeresultaterne, er der en meget stor sandsynlighed for, at du vil miste denne kunde til en af dine konkurrenter, som ER i søgeresultaterne på kortet.

Øget synlighed i de organiske søgeresultater

Før i tiden, når man ledte efter en bestemt service som f.eks. SEO-konsulent i Esbjerg, ville man søge i Krak eller De Gule Sider, sådan er det ikke længere!

I dag vælger langt de fleste at gå ind på Google og søge efter netop den service, som de har brug for. Med målrettet søgeoptimering kan du sikre at netop din virksomhed kommer frem som et af de første resultater for denne søgning og dermed øge sandsynligheden for, at kunden ender med at vælge dit firma frem for en konkurrent.

Skab tryghed hos dine kunder

Én ting er at sikre, at din side dukker op i søgeresultaterne, lige så vigtigt er det at sikre, at kunderne vælger at klikke på din hjemmeside frem for konkurrenternes. Her kan du bl.a. skabe et godt indtryk af din virksomhed ved at opfordre dine kunder til at anmelde din virksomhed på hhv. Google, Trustpilot, Facebook mv. Disse anmeldelser kan du herefter bruge i søgeresultaterne og dermed skabe et godt indtryk din virksomhed (forudsat at dine kunder giver dig gode anmeldelser).

%d bloggers like this: