+45 42 67 90 11 mail@seo-esbjerg.dk

Linkbuilding

Bliv anbefalet ved links og få god SEO

Det, at lave linkbuilding er noget rigtig mange ikke tænker over. Vigtigheden i den form for søgemaskineoptimering tænker mange webshop ejere slet ikke over. Udover den SEO mæssige faktor skal man tænke på at det også er en anbefaling til dit site.

Langt de fleste webshop ejere får slet ikke lavet den del af arbejdet når man knokler på at gøre sin webshop se indbydende som muligt. Men hvad hjælper det når ingen ser den! En webshop uden linkbuilding svarer til at åbne en fysisk butik ude på en ødemark hvor ingen kommer.

Hellere et grimt site som mange ser end et flot og indbydende site som ingen ser! Grimme sites for også ordrer når de er på side 1 med deres søgeord. Det er værd at tænke nærmere over! Og der SKAL linkbuilding til for at opnå gode placeringer i søgemaskinerne.

Linkbuilding er den vigtigste faktor som bestemmer, hvor gode placeringer dit site få.

Linkbuilding

For at lave gode og sunde backlinks, er det meget vigtigt at lave en alsidig og bred linkbuidling. Her skal man vide hvad men IKKE må, for ingen ved med 100% sikkerhed, udover Googgle selv, hvordan deres algoritme fungere. Det der virker i dag er ikke sikkert virker i morgen. Du bliver derfor aldrig færdig med linkbuilding.