+45 42 67 90 11 mail@seo-esbjerg.dk

Hvem er vi ?

Intet tidsspilde hos os – 5-minutters møder. 2 sætninger emails. Straight to the point. Døm os på vores resultater ikke vores small talk.

Om os

Esbjerg SEO er drevet af Lone Petersen og Rene Terp som er nogle af succesrige danske online markedsføring og SEO-eksperter i landet. Med mere end 10 års erfaring indenfor online marketing og søgemaskineoptimering og over 300 tilfredse kunder, er kompetencen og resultaterne til stede. Vi har de sidste par år hjulpet adskillige virksomheder fra hele verden med at kravle flot frem i søgeresultaterne på Google. Vi leverer desuden også fotografering til virksomheder.

Vi skaber resultater

Jeres konkurrenter er vores konkurrenter. Vi vil have jer til at være i front indenfor jeres industri, og vi vil prioritere vores kunder til enhver tid.

Vores kampagner er fokuseret på ROI

Høje Google placeringer og mange besøgende betyder intet hvis de ikke bliver til kunder. Vores fokus er på at generere kvalitets besøgende der vil give jer det bedste investeringsafkast.

Dedikeret SEO ekspertise

I vil få tildelt en resultat orienteret konsulent som vil være hovedansvarlig for jeres kampagne og være jeres kontakt person i løbet af vores samarbejde.

Nogle af vores referencer gennem de sidste 10 år

Os

SEO Esbjerg teamet – Vi er en del af det succesfulde Brand-Design.dk og vi har valgt Esbjerg, som filial, da vi elsker Vesterhavet, de 4 hvide mænd, Esbjerg Vandtårn, Esbjerg Rock Festival, Back in Black, Kongensgade, Esbjerg Storcenter, Danmarks længste gågade og Broen shopping. Alle de hyggelige satellitbyer, som Hjerting, Gjesing, Sædding, Jerne, Tarp, Guldager, Sønderris, Kvaglund, Spangsbjerg, Boldesager, Fovrfeld og flere hyggelige områder. 

Lone Petersen

Medejer

René Terp

Medejer

Kontakt os

Alle er velkommen til at kontakte os helt uforpligtende.

Kongensgade 49, 6700 Esbjerg

+45 42 67 90 11

Smid os en hilsen