+45 42 67 90 11 mail@seo-esbjerg.dk

Halvdelen af Danmark bruger 3G Mobilt Internet

Danmarks befolkning er vildt med 3G Internet. Danmarks Statistik skriver, at 47 % af alle danskere i alder 16-74 bruger 3G Bredbånd. Tallene er eksploderet siden 2008. Fremgangen skete i alle aldersgrupper, men de unger går forrest. Syv ud af ti 16-19-årige har mobilt internet adgang.

Der er 1,9 mio. danskere mellem 16-74 år, der har nu mobilt bredbånd adgang

Der er 1,9 mio. danskere mellem 16-74 år, der har nu mobilt bredbånd adgang. Der kan bruges en række teknologiske løsninger for trådløs internetadgang i Danmark, bl.a. GPRS, EDGE, UMTS, HSPDA, Wi-Fi-hotspots og Wi-Max. Bærbar computer med 3G Bredbånd er dog mest populære måde at gå mobilt på internettet. Der er 40 % af den danske befolkning, der anvender bærbar computer med 3G Bredbånd usb modem eller indbygget 3G Bredbånd modem til at gå mobilt på internettet.

Trådløs Internet blev populær siden WiFi teknologi kom på markedet

Trådløs Internet blev populær siden WiFi teknologi kom på markedet. Mange cafe, restauranter, hoteller, stationer, lufthavner oprettede såkaldte hotspots, hvor man kunne gå trådløst på nettet. Ulempen var det lille dækningsområde. 3G Internet teknologi gjorde det muligt, at være online alle steder, hvor man kan bruge 3G mobiltelefon. Der er 4 mobilt internet udbydere, der har sine egne 3G netværker, og i øjeblikket dækker de næsten hele Danmark. Deres netværker udbygges og forbedres hele tiden, og 3G Bredbånd brugere kan opleve en højere hastighed og bedre internet forbindelses kvalitet, også i de ydre områder. Lavere priser og bedre kvalitet af mobilt Internet i sammensætning med faldende priser på bærbare computere, 3G mobiltelefoner og PDA foudsat 3G Internettets succes i Danmark.

%d bloggers like this: