+45 42 67 90 11 mail@seo-esbjerg.dk

Annoncering på Facebook

Facebook markedsføring & annoncering

Nå ud til over 2 mio. danskere med Facebook markedsføring!

Annoncering på Facebook – I Danmark er der ca. 2,6 millioner som bruger Facebook, hvilket gør det til det populære sociale medie i Danmark. – Derudover kan det fortælles, at danskerne typisk besøger Facebook to gange om dagen a’ 20 min. per gang! Med Facebook annoncering kan man dermed finde mange forskellige målgrupper, og det kan blive en genvej til online og offline succes!

Som forretningsejer eller marketingchef kan man derfor ikke undgå at investere ressourcer i Facebook markedsføring.

Flere forskellige måder at markedsføre sig på

Udover almindelig annoncering på Facebook, så kan man også opbygge en succesrig fanside, hvor man sørger for at holde den opdateret med nyt spændende indhold eller lave en Facebook App.

Se nogle af de forskellige former for Facebook markedsføring forneden:

Facebook annoncering

Hvis man vælger at lave annoncering på Facebook, så er det gennem Facebook Ads man arbejder. Det har fået megen positiv omtale pga., man kan fastsætte en yderst præcis målgruppe, og på den måde kan man være sikker på at konvertere bedre. Der er mange som er skiftet fra Google Adwords til Facebook annoncering, da man netop bedre kan udvælge målgruppen.

Med Facebook annoncering kan man præcisere sin målgruppe bedst muligt, hvilket giver en lavere klikpris!

Opbygning & Markedsføring af fanside

Langt de fleste webshops og andre firmaer som vil holde deres fans/besøgende opdateret, har oprettet en fanside på Facebook.
Her får man en unik mulighed for at kommunikere med sine brugere, og man kan sørge for at brande sig fast på deres nethinde. – For at opnå den perfekte fanside, så skal man have et indbydende design og en strategi, hvilket følger med i vores Facebook markedsføring.

Sætter man en stor konkurrence på fansiden i gang, så vil man typisk også bruge Facebook annoncering. – Også kendt som Facebook Ads.

Facebook er en del af brugerens hverdag, og du kan nemt blive en del af deres daglige underholdning på Facebook! – Det skaber trust, vedligeholder og skaber nye kundeforhold.

Facebook Applikationer

Du kan engagere dine fans gennem sjove eller anderledes Facebook applikationer. – Det kan være en konkurrence, quiz, spil eller andre sjove påfund, hvor man kan få brugeren til at dele app’en med sine venner. – På den måde får man brandet sig videre ud gennem deres netværk.

Det er gratis at lancere en Facebook applikation, så det er kun udviklingen der skal betales for.

Kontakt os og hør om mulighederne med Facebook Markedsføring

Vi arbejder sammen med en af Danmarks dygtigste Facebook eksperter, så du kan få mest mulig succes med din Facebook markedsføring. – Vi kan også hjælpe med annoncering på Google, hvilket hedder Adwords.